top of page
Untitled-8.jpg
Logo-TJOMMIE-metvlak.jpg

IN ZUID-AFRIKA BETEKENT TJOMMIE 'VRIEND'. KINDEREN IN TOWNSHIPS WORDEN DAGELIJKS BLOOTGESTELD AAN GEWELD, MISBRUIK, DRUGS, WERKLOOSHEID EN TIENERZWANGERSCHAP. EEN VRIEND DIE HULP BIEDT IS DAAROM VAN BELANG. TJOMMIE HELPT AL 20 JAAR KWETSBARE KINDEREN DOOR TE VOORZIEN IN HUN BASISBEHOEFTEN EN HUN SOCIAAL-EMOTIONELE ONTWIKKELING TE STIMULEREN. TJOMMIE IS EEN KLEINE GOEDE DIENST DIE KINDEREN DIE OPGROEIEN IN ZUID-AFRIKAANSE TOWNSHIPS DE STEUN BIEDT DIE ZE HARD NODIG HEBBEN.

1 KIND, 1 KANS

MET ELK KIND IN ARMOEDE HEBBEN WE ÉÉN KANS OM HEM OF HAAR EEN BETERE TOEKOMST IN AFRIKA TE GEVEN. WE BEGINNEN BIJ DE BASIS DOOR KWETSBARE KINDEREN IN LANDELIJKE TOWNSHIPS TOEGANG TE GEVEN TOT DE MEEST BASISBEHOEFTEN VAN HET LEVEN, ZOALS SCHOON DRINKWATER, VOEDING EN EEN VEILIG HUIS, MAAR OOK DOOR ZANG-, DANS- EN SPORTACTIVITEITEN AAN TE BIEDEN.

DE PROJECTEN DIE TJOMMIE ONDERSTEUNT HEBBEN EEN GEÏNTEGREERDE AANPAK VAN HET ARMOEDEPROBLEEM OM KINDEREN TE HELPEN TE 'LEVEN' IN PLAATS VAN 'OVERLEVEN'. OP DEZE MANIER GEVEN WE HEN DE KANS OM UIT TE GROEIEN TOT ONAFHANKELIJKE EN KRACHTIGE JONGVOLWASSENEN MET TOEKOMST.

bottom of page